088-33 22 333 (09:00-17:00u)

Elektrisch verstelbare boxspring

Moet u een keuze maken tussen een vaste of een elektrisch verstelbare boxspring? Een bed is hoofdzakelijk om lekker in te kunnen slapen, maar een elektrisch verstelbare boxspring verbreedt de mogelijkheden en het comfort van de dingen die je in bed kunt doen. Een eigen plek waarin je even lekker kunt ontspannen, even wegdromen bij een goed boek of een mooie film. Met een elektrisch verstelbare boxspring kunt u eenvoudig het hoofd- en voeteneind van uw bed in een andere stand zetten. Zo kunt u op uw eigen comfortabele manier even wegzakken, door met een druk op de knop een meer ontspannen stand aan te nemen.

Met een elektrisch verstelbare boxspring is je slaapkamer helemaal compleet. Waar een vaste boxspring een luxe uitstraling en hoge instap biedt, kun je nu ook gemakkelijk je eigen ligvorm bepalen. De box van de boxspring is elektrisch waardoor u gemakkelijk het matras aan het hoofd en voeteneind omhoog kunt liften.

Bij een elektrisch verstelbare boxspring kunt u kiezen voor 2x een eenpersoons topper, of voor een split topper, waarbij u geen last hebt van een middennaad tussen de matrassen. Met een split topper kunt u toch onafhankelijk van elkaar het hoofd of voeteneind bewegen. Natuurlijk zijn onze toppers in verschillende varianten verkrijgbaar. U kunt een topper geheel naar eigen persoonlijke voorkeur uitkiezen.

Ook een elektrisch verstelbare boxspring kan zelf samengesteld worden. U kunt zelf kiezen uit verschillende poten, maten, kleuren, stofsoorten, hoofdborden, matrassen en topmatrassen.

Wilt u uw bed samenstellen? Zoek dan verder in onze webshop.

Bij het bestellen van een boxspring op Boxspring.nl profiteert u van een snelle en zorgvuldige levering. Wij streven er naar om uw bestelling binnen 14 dagen persoonlijk bij u af te leveren, in Nederland, Duitsland of België. Elk pakket wordt volledig verpakt voor een veilig transport van uw bestelling, zodat wij deze in zijn geheel bij u thuis af kunnen leveren.

Een goed advies staat bij ons centraal door onze 30 jaar aan kennis en ervaring. Ook staan wij voor een degelijke garantie, een goede kwaliteit en een scherpe prijs.

U kunt bij ons vooraf betalen doormiddel van iDeal, daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om achteraf te betalen doormiddel van pin of contanten. Wanneer wij moeten leveren in België. kunt u pinnen met MisterCash, en wanneer wij moeten leveren in Duitsland, kunt u pinnen met SofortBanking.


Bezoek onze showroom


Heeft u uw boxspring gevonden maar wil u vooraf toch ervaren hoe heerlijk u zult slapen? Kom dan langs in onze showroom.


Showroom Kaatsheuvel (NB)
Boxspring.nl
Luxemburgstraat 5
5171 PK Kaatsheuvel


Door het Coronavirus is onze showroom alleen op afspraak te bezoeken.


Bel ons 088-3322333 of klik  hier  om zelf uw afspraak te maken


Klik hier voor ons 'Coronavirus Statement'


7 zekerheden Boxspring.NL


Kwaliteitsproducten voor een eerlijke prijs, daar staan wij voor!

Daarom profiteert u bij ons altijd van de volgende 7 zekerheden: 

 

- Ruim 30 jaar kennis en ervaring

- Scherpe prijzen

- Goede Kwaliteit

- Eerlijk en goed advies

- Degelijke garantie

- Snelle levertijden

- Grote en kleine orders mogelijk


Snelle en veilige levering


Onze chauffeurs bezorgen uw bed veilig, schoon en op de afgesproken tijd bij u thuis. U profiteert van snelle levertijden in Nederland, België en Duitsland.Beschikbare betaalmethoden:

betaalmogelijkheden


Waardering Trustpilot 4.9


Wij gaan voor topkwaliteit en uitstekende service. Onze klanten beoordelen ons met een zéér hoge 4.9 uit 5.0


Zo'n score is prachtig maar schept verwachtingen en dus ook verplichtingen van ons naar u, als klant.


Wij nodigen u uit uw ervaringen met ons te delen. Zo blijven wij ons verbeteren!

*

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Wacht a.u.b...