088-33 22 333 (09:00-17:00u)

Koppelklem Boxsprings

8.5 EUR
Koppelklem voor boxspring met montage instructie
  • Koppelklem voor boxspring met montage instructie
  • Koop 2 voor 7,50 per stuk. en bespaar 12%
  • Koop 10 voor 6,25 per stuk. en bespaar 27%
  • Koop 20 voor 5,75 per stuk. en bespaar 33%

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productbeschrijving

De boxspring koppelklem is bedoeld om 2 bosprings eenvoudig aan elkaar te koppelen, maar ook om ze met een eenvoudige handeling los te koppelen. De klemmen voorkomen dat de boxsprings uit elkaar schuiven als ertegen aan gestoten wordt, of als de boxsprings op een gladde ondergrond staan (zoals laminaat).

Op bijgaande foto ziet u dat de koppelklem voor boxsprings uit 2 delen bestaat. Het ene deel wordt op één boxspring gemonteerd, het andere deel op de andere boxspring. Bevestigingsmaterialen (houtschroeven) zijn bijgesloten. Monteer de beugels tegenover elkaar. Dit is een eenvoudige klus als u de boxsprings op hun kop tegen elkaar legt.

Omdat onze koppelklemmen aan de onderkant van de boxsprings worden bevestigd, zijn deze van de zijkant niet zichtbaar, óók als u de boxsprings tijdelijk als twee losse bedden wilt neerzetten. U draait simpelweg het zwarte kunststof deel naar binnen als u de boxsprings niet aan elkaar wilt gebruiken.

Als de bedden gekoppeld zijn haalt u ze zeer eenvoudig uit elkaar door de boxspring met het driehoekige nokje een paar centimeter op te tillen.

Standaard adviseren wij om twee koppelklemmen te bevestigen tussen twee boxsprings: één bij het hoofdeinde en één aan het voeteinde. Heeft u echter een complete boxspringset met een vast hoofdbord, dan worden de boxsprings aan het hoofdeinde al door het hoofdbord bijeen gehouden en is het voldoende om één koppelklem bij het voeteinde te bevestigen.

Specificaties

Specificaties Bij bestelling van dit artikel ontvant u één koppelklem, bestaande uit twee onderdelen + houtschroeven
Overzicht beschrijving

Houdt uw boxsprings stevig bij elkaar met dit eenvoudige koppelsysteem om 2 boxsprings stevig aan elkaar te bevestigen.

Bestel uw koppelklem voor boxsprings hier.

Afmeting twijfelaar, 2-persoons, lits-jumeaux
Levertijd Binnen twee werkdagen in huis.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Wacht a.u.b...