088-33 22 333 (09:00-17:00u)

Twijfelaar Hotelbed Cambridge, incl. Pocketvering matras.

468 EUR
  • Twijfelaar Hotelbed Cambridge, incl. Pocketvering matras.
  • ronde kunststof poten, zwart, 12 cm., incl. 2 wielen
  • Houten blokpoten, taps, vierkant, 4 kleuren
  • Koppelklem met instructie
  • Optie: Uitvoering Twijfelaar, 1 grote boxspring of 2 smalle.
  • Twijfelaar Hotelbed met 2 smalle boxsprings (optie)

selecteer hier uw gewenste afmeting

Wij hebben stofsoorten voor u geselecteerd. Zit uw kleur of stof niet tussen deze selectie? Bezoek onze showroom en vind uw favoriete kleur met behulp van onze kleurwijzer.

Een twijfelaar is een brede boxspring en standaard uit één stuk opgebouwd. Het is mogelijk dat een boxspring met deze afmeting niet door een standaard trapgat past. Controleer vooraf of dit ook voor u geldt en kies eventueel voor de 2-delige uitvoering zodat u bij de levering van de twijfelaar niet voor verrassingen komt te staan.

Het matras wordt standaard geleverd met een witte dubbeldoek hoes. Het is ook mogelijk om uw matras mee te stofferen.

Maak uw keuze

Maak uw keuze uit de diverse poten sets

Voor een meerprijs monteren wij uw boxspring

* Verplichte velden

Levertijd: Binnen 14 dagen.

Uw prijs

468,00
Verzendkosten: 26,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Uw prijs

468,00
Verzendkosten: 26,95

Productbeschrijving

Twijfelaar Boxspring Cambridge

Hotelbed Cambridge is een combinatie van Polibox London en de Pocketveringmatras Colorado 350. Cambridge is de stevigste van de 4 typen hotelbedden en zorgt voor goede ondersteuning en een rustige ligging. Het type vering van de combinatie zorgt dat het comfort van dit bed het best tot zijn recht komt bij mensen tot 110 kilo. Als u zwaarder bent, kunt u ervoor kiezen om een matras te nemen met meer springveren, zoals onze Colorado 500. Op deze manier heeft u een bed met een hoger draagvermogen. De combinatie met de Colorado 500 is geschikt voor mensen tot 130 kilo. Bent u zwaarder, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies

Deze set bestaat uit 1 boxspring en 1 matras.*

Deze set is in vele maten leverbaar. Ook in speciale buitenmaten. De Eénpersoons Cambridge en de Tweepersoons Cambridge hebben een eigen productpagina.

Boxspring

De Poliboxspring London is gebaseerd op een goed ventilerend, massief houten frame. Op dit frame ligt een dikke laag stevig verende polyurethaanschuim. Dit geeft deze boxspring een stevig verend karakter en is daardoor bij uitstek geschikt voor wat zwaardere mensen en mensen die graag op een stevige ondergrond slapen. De Poliboxspring London bevat geen stalen binnenveringinterieur.

De hoogte van de boxspring is 20 cm (exclusief boxspringpoten).
Standaard is deze boxspring in vele maten leverbaar. Ook in extra lengtes zoals 210 cm, 220 cm en zelfs 240cm, waardoor deze boxspring ook verkrijgbaar is voor zeer lange mensen.

Op maat gemaakt

Heeft u een speciale maat nodig? Dit hotelbed is ook tot op de centimeter nauwkeurig in alle maten te bestellen. Hiervoor geldt dezelfde snelle levertijd van 14 dagen. Neemt u hiervoor contact met ons op. 

Prijsindicatie: Voor een hotelbed op maat gemaakt betaalt u de prijs van de eerste grotere maat, +10%. 
Voorbeeld: U wilt een hotelbed van 124x198 cm. Dan betaalt u de prijs van de 130x200cm +10%.

Boxspringpoten

Deze boxspringset wordt altijd geleverd met 6 boxspringpootjes per boxspring voor optimale stabilisatie en ondersteuning. Standaard krijgt u bij deze boxspring zwarte ronde kunststof pootjes van 12 cm hoog. Twee van deze pootjes bevatten een zwenkwiel zodat de boxspring makkelijk te verplaatsen is. U kunt in plaats van de standaard pootjes ook kiezen voor vierkante, tabslopende houten pootjes (10 cm hoog) Deze zijn leverbaar in de kleuren Wengé, Beuken, Zwart en Alu-grijs.

Matras

Met de Colorado Pocketveringmatras haalt u een zeer goede matras in huis, waar u jarenlang plezier van zult hebben. De pocketveringmatras met 7-zone indeling heeft een zeer goede ondersteuning voor het lichaam en is voor een zeer groot publiek geschikt. Door de kleine diameter vand de pocketveren, gaan er maar liefst 350 veren per vierkante meter in deze matras. Hierdoor geeft deze matras een zeer onafhankelijke ondersteuning in iedere lichaamshouding of slaaphouding.

Deze matras wordt aan beide zijden (boven/onder) voorzien van een polyether comfortschuim afdeklaag met een soortelijk gewicht (SG) van 40 kg/m3 voor een optimaal ligcomfort.

De buitenhoes is een luxe dubbeldoek, doorgestikt met 300 gr/m2 climavezel, dat zorgt voor een fantastische vochtopname en ventilatie.

Deze matras is zeer geschikt voor mensen die het gauw warm hebben en is de best verkochte matras van de laatste jaren.

Topmatras (optioneel)

Wilt u ook het gevoel en de voordelen van scandinavisch slapen? Dat kan met onze anti-allergische, koudschuim topmatras. De totale topmatras (topper) is 8cm dik, met een kern van 6cm. De dubbeldoek hoes van de topper is volledig afritsbaar en kan gewassen worden.

Matrasbekleding

Indien u de boxspringset gaat beslapen met een topmatras bovenop de matras, kunt u uw gewone matras mee laten stofferen in dezelfde stof als de boxspring. Dit zorgt voor een luxere uitstraling van de set. Wanneer u geen gebruik maakt van een topper, raden wij af om de matras te stofferen in meubelstof en adviseren wij om de matras in de standaard dubbeldoek hoes te bestellen.

Persoonlijk advies

Wij, bij Boxspring.nl, begrijpen dat het uitkiezen van het juiste bed heel persoonlijk is. Daarom staan onze ervaren professionals altijd klaar om u te helpen bij uw keuze. Zoekt u een combinatie die hier niet staat beschreven? Heeft u een vraag, of wilt u persoonlijk advies? Neemt u dan vooral contact met ons op.
 

* Let op!

Een twijfelaar boxspring is breed en uit één stuk opgebouwd en kan vaak niet door een standaard trapgat. Indien u twijfelt of dit voor u ook geldt, neem dan even contact met ons op, zodat u bij levering niet voor verrassingen komt te staan.

Het is ook mogelijk om tegen meerprijs 2 smalle boxsprings te leveren met 1 groot matras. Als u hiervoor kiest krijgt u gratis een set van 2 koppelklemmen, zodat de boxsprings zeer eenvoudig aan elkaar gekoppeld kunnen worden, maar ook weer eenvoudig uit elkaar te halen zijn (zie foto).

Specificaties

Overzicht beschrijving

Deze boxspringcombinatie is verend en stevig. De 7-zone pocketveringmatras zorgt voor goede drukverdeling van uw lichaamsgewicht en geeft optimale ondersteuning.

Ook verkrijgbaar met topmatras.

Levertijd Binnen 14 dagen.
Levering per Chauffeur
Hoofdbord Geen hoofdbord
Boxspring - Soort Vlak, niet verstelbaar
Boxspring - Frame Solide houten frame
Boxspring - Kern Polyurethaanschuim
Boxspring - Hoogte circa 21cm (zonder pootjes)
Matras - Kern 7-zone Pocketvering (350 veren per m2)
Matras - Afdeklaag 4cm Hoogwaardig comfortschuim SG40
Matras - Tijk Dubbeldoek, optioneel meegestoffeerd in stof naar keuze
Matras - Hoogte 20cm
Topper - Kern Koudschuim SG40
Topper - Hoogte 6cm
Topper - Tijk Dubbeldoek
Lighoogte +/- 55cm
Pootjes Ronde kunststof pootjes 12cm, optioneel Hout en Tapstoelopend 5x5x10cm beuken/ grijs/ bruin/ zwart
Aanbevolen lichaamsgewicht tot ca 110kg
Transportkosten € 21.50
Montage Alleen levering
Gefabriceerd in Nederland

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Wacht a.u.b...