088-33 22 333 (09:00-17:00u)

Twijfelaar Hotelbed Harvard, incl. Bonnellmatras

462.5 EUR
Twijfelaar Boxspringset Harvard
  • Twijfelaar Boxspringset Harvard
  • ronde kunststof poten, zwart, 12 cm., incl. 2 wielen
  • Houten blokpoten, taps, vierkant, 4 kleuren
  • Koppelklem met instructie
  • Optie: Uitvoering Twijfelaar
  • Twijfelaar Hotelbed met 2 smalle boxsprings

selecteer hier uw gewenste afmeting

Wij hebben stofsoorten voor u geselecteerd. Zit uw kleur of stof niet tussen deze selectie? Bezoek onze showroom en vind uw favoriete kleur met behulp van onze kleurwijzer.

Een twijfelaar is een brede boxspring en standaard uit één stuk opgebouwd. Het is mogelijk dat een boxspring met deze afmeting niet door een standaard trapgat past. Controleer vooraf of dit ook voor u geldt en kies eventueel voor de 2-delige uitvoering zodat u bij de levering van de twijfelaar niet voor verrassingen komt te staan.

Het matras wordt standaard geleverd met een witte dubbeldoek hoes. Het is ook mogelijk om uw matras mee te stofferen.

Maak uw keuze

Maak uw keuze uit de diverse poten sets

Voor een meerprijs monteren wij uw boxspring

* Verplichte velden

Levertijd: Binnen 14 dagen.

Uw prijs

462,50
Verzendkosten: 26,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Uw prijs

462,50
Verzendkosten: 26,95

Productbeschrijving

Twijfelaar Boxspring Harvard

Hotelbed Harvard is een combinatie van Boxspring France en de Bonellmatras Berlin. Harvard is het meest verende bed doordat zowel de boxspring als de matras de sterk verende bonnellkern hebben. Dit is het typische hotelbed. Het type vering van de combinatie zorgt dat het comfort van dit bed het best tot zijn recht komt bij mensen tot 90 kilo. Als u zwaarder bent, is dit hotelbed waarschijnlijk meer voor u geschikt. De veren zorgen dan voor een steviger, rustiger ligcomfort waar u minder in wegzakt. Ook kunt u natuurlijk contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies.

Deze set bestaat uit 1 boxspring en 1 matras.*

Deze set is in vele maten leverbaar. Ook in speciale buitenmaten. De Eénpersoons Harvard en Tweepersoons Harvard hebben een eigen product pagina.

Boxspring

De Boxspring France is gebaseerd op een massief houten frame voor een optimale ventilatie. Op dit frame ligt een Bonell binnenveringinterieur. Hierdoor heeft deze boxspring een medium verend karakter. Tezamen met een verende matras geeft deze boxspring het zo typerende slaapcomfort van een boxspring. Door de open structuur van deze boxspring ventileert deze optimaal en is daardoor ook zeer geschikt in wat vochtigere omgeving.

De hoogte van de boxspring is 23 cm (exclusief boxspringpoten).
De boxspring is in vele maten leverbaar. Ook in extra lengtematen als 210 cm en 220 cm, waardoor deze boxspring ook geschikt is voor lange mensen.

Boxspringpoten

Deze boxspringset wordt altijd geleverd met 6 boxspringpootjes per boxspring voor optimale stabilisatie en ondersteuning. Standaard krijgt u bij deze boxspring zwarte ronde kunststof pootjes van 12 cm hoog. Twee van deze pootjes bevatten een zwenkwiel zodat de boxspring makkelijk te verplaatsen is. U kunt in plaats van de standaard pootjes ook kiezen voor vierkante, tabslopende houten pootjes (10 cm hoog) Deze zijn leverbaar in de kleuren Wengé, Beuken, Zwart en Alu-grijs.

Matras

De Binnenveringmatras Berlin is voorzien van een Bonell binnenveringsysteem. Diabolisch gevormde veren zijn boven en onder aan elkaar verbonden, waardoor een degelijk verenpakket ontstaat. De Bonnell veren zijn breed, waardoor er minder veren per vierkante meter in een matras zitten, dan bij een pocketveringmatras. Hierdoor is het gewicht van de matras lichter dan bij een pocketveringmatras en de prijs gunstiger.

Deze binnenveringmatras heeft aan beide zijden (onder/boven) een polyether comfortschuim afdeklaag van 2,5 cm met een soortelijk gewicht (SG) van 30 kg/m3, wat een normale kwaliteit is voor dit type matras. In combinatie met een boxspring geeft dit een heerlijk verend hotelbed gevoel.

Standaard is de bekleding van de matrashoes een witte damasten tijk, die is doorgestikt met een climavezel, voor een optimale ventilatie en vochttransport.

Topmatras (optioneel)

Wilt u ook het gevoel en de voordelen van scandinavisch slapen? Dat kan met onze anti-allergische, koudschuim topmatras. De totale topmatras (topper) is 8cm dik, met een kern van 6cm. De dubbeldoek hoes van de topper is volledig afritsbaar en kan gewassen worden.

Matrasbekleding

Indien u de boxspringset gaat beslapen met een topmatras bovenop de matras, kunt u uw gewone matras mee laten stofferen in dezelfde stof als de boxspring. Dit zorgt voor een luxere uitstraling van de set. Wanneer u geen gebruik maakt van een topper, raden wij af om de matras te stofferen in meubelstof en adviseren wij om de matras in de standaard witte damasten tijk hoes te bestellen.

Persoonlijk advies

Wij, bij Boxspring.nl, begrijpen dat het uitkiezen van het juiste bed heel persoonlijk is. Daarom staan onze ervaren professionals altijd klaar om u te helpen bij uw keuze. Zoekt u een combinatie die hier niet staat beschreven? Heeft u een vraag, of wilt u persoonlijk advies? Neemt u dan vooral contact met ons op.
 

* Let op!

Een twijfelaar boxspring is breed en uit één stuk opgebouwd en kan vaak niet door een standaard trapgat. Indien u twijfelt of dit voor u ook geldt, neem dan even contact met ons op, zodat u bij levering niet voor verrassingen komt te staan.

Het is ook mogelijk om tegen meerprijs 2 smalle boxsprings te leveren met 1 groot matras. Als u hiervoor kiest krijgt u gratis een set van 2 koppelklemmen, zodat de boxsprings zeer eenvoudig aan elkaar gekoppeld kunnen worden, maar ook weer eenvoudig uit elkaar te halen zijn (zie foto).

Specificaties

Overzicht beschrijving

Deze Boxspringcombinatie geeft een goed verend geheel en zorgt voor de typische boxspring Hotelbed ervaring.

Ook verkrijgbaar met topmatras.

Levertijd Binnen 14 dagen.
Levering per Chauffeur
Hoofdbord Geen hoofdbord
Boxspring - Soort Vlak, niet verstelbaar
Boxspring - Frame Solide houten frame
Boxspring - Kern Bonellvering
Boxspring - Hoogte circa 23cm (zonder pootjes)
Matras - Kern 5-slags Bonellvering
Matras - Afdeklaag 2.5cm Hoogwaardig comfortschuim SG30
Matras - Tijk Dubbeldoek, optioneel meegestoffeerd in stof naar keuze
Matras - Hoogte 20cm
Topper - Kern Koudschuim SG30
Topper - Hoogte 6cm
Topper - Tijk Dubbeldoek
Lighoogte +/- 59cm
Pootjes Ronde kunststof pootjes 12cm, optioneel Hout en Tapstoelopend 5x5x10cm beuken/ grijs/ bruin/ zwart
Aanbevolen lichaamsgewicht tot ca 90kg
Transportkosten € 21.50
Montage Montage Optioneel
Gefabriceerd in Nederland

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Wacht a.u.b...