088-33 22 333 (09:00-17:00u)

Boxspring Rome - Pocketveer

228 EUR
Pocketboxspring Rome
  • Pocketboxspring Rome
  • Pocketboxspring Rome
  • Pocketbox Rome Interieur

selecteer hier uw gewenste afmeting

Wij hebben stofsoorten voor u geselecteerd. Zit uw kleur of stof niet tussen deze selectie? Bezoek onze showroom en vind uw favoriete kleur met behulp van onze kleurwijzer.

Maak uw keuze uit de diverse poten sets

Het hoofdeinde blijft middels het hoofdbord gekoppeld. Met een koppelklem kunt u ook het voeteneinde aan elkaar koppelen.

* Verplichte velden

Levertijd: Binnen 14 dagen.

Uw prijs

Normale prijs: 295,00

Actieprijs: 228,00

Verzendkosten: 26,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Uw prijs

Normale prijs: 295,00

Actieprijs: 228,00

Verzendkosten: 26,95

Productbeschrijving

Boxspring Rome

De Boxspring Rome is gebaseerd op een massief houten frame voor een optimale ventilatie. Op dit frame ligt een Pocket binnenveringinterieur. Hierdoor heeft deze boxspring een dragend en verend karakter. De boxspring Rome geeft in combinatie met een verende matras het zo typerende slaapcomfort van een boxspring. Door de open structuur van deze boxspring ventileert deze optimaal en is daardoor ook zeer geschikt in wat vochtigere omgeving.

Afmetingen

De hoogte van de boxspring is 23 cm (exclusief boxspringpoten).
De boxspring is in zeer veel maten leverbaar. Ook in extra lengtes zoals 210 cm en 220 cm en zelfs 240cm, waardoor deze boxspring ook verkrijgbaar is voor zeer lange mensen.

Boxspringpoten

Deze boxspringset wordt altijd geleverd met 6 boxspringpootjes per boxspring voor optimale stabilisatie en ondersteuning. Standaard krijgt u bij deze boxspring zwarte ronde kunststof pootjes van 12 cm hoog. Twee van deze pootjes bevatten een zwenkwiel zodat de boxspring makkelijk te verplaatsen is. U kunt in plaats van de standaard pootjes ook kiezen voor vierkante, tabslopende houten pootjes (10 cm hoog) Deze zijn leverbaar in de kleuren Wengé, Beuken, Zwart en Alu-grijs.

Koppelklemmen

Alle tweepersoons maten (140 cm of breder) worden standaard als 2 losse boxsprings geleverd. U kunt dan, indien gewenst, een set van 2 koppelklemmen aanschaffen. Hiermee kunnen de boxsprings zeer eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden, maar zijn zij ook weer makkelijk uit elkaar te halen (zie foto). 
De koppelklemmen worden bij fabricatie van de boxsprings direct voorgemonteerd. U hoeft dus alleen de boxsprings aan elkaar te koppelen.

Persoonlijk advies

Wij, bij Boxspring.nl, begrijpen dat het uitkiezen van het juiste bed heel persoonlijk is. Daarom staan onze ervaren professionals altijd klaar om u te helpen bij uw keuze. Zoekt u een combinatie die hier niet staat beschreven? Heeft u een vraag, of wilt u persoonlijk advies? Neemt u dan vooral contact met ons op.

Specificaties

Overzicht beschrijving

Boxspring Rome

Deze verende boxspring van 23cm hoog is gebaseerd op een open houten frame en een Pocket binnenveringinterieur.

Verkrijgbaar in zeer veel maten en stofkleuren.

Levertijd Binnen 14 dagen.
Levering per Chauffeur
Boxspring - Frame Solide houten frame
Boxspring - Kern Pocketvering
Boxspring - Hoogte circa 23cm (zonder pootjes)
Pootjes Ronde pootjes (8cm)
Transportkosten € 21.50
Montage Alleen levering
Producttype Boxspring Onderbak

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Wacht a.u.b...