088-33 22 333 (09:00-17:00u)

Hotelbedden

Slaap nu thuis in uw eigen “Hotelbed”.

Bent u op zoek naar een Hotelbed of wilt u weten wat dit precies inhoudt? Dan zit u goed op deze Hotelbedden categorie pagina. Hotelbedden zijn samengestelde bedden op basis van goede boxsprings en matrassen. Zo hebben wij hotelbedden met verschillende comfort typen en kunt u kiezen uit diverse lengte – en breedtematen en natuurlijk kunt u bij ons kiezen uit vele stoftypen, kleuren en accessoires. Via het filter menu kunt u een selectie maken van het hotelbed, dat het beste bij u passen. Tevens geven wij ook advies op basis van uw lichaamsgewicht en slaaphouding. Lees meer..

Onze vier modellen hebben ieder een ander type ligcomfort:

Hotelbed Princeton

Rustig liggen met soepele ondersteuning
Hotelbed Princeton is een combinatie van de Bonellbox France en de Pocketveringmatras Colorado 350. Princeton heeft door de matras een stevige, rustige ligging, maar met de verende boxspring wordt er toch een soepele ondersteuning gecreëerd. Het type vering van de combinatie zorgt dat het comfort van dit bed het best tot zijn recht komt bij mensen tot 100 kilo. Als u zwaarder bent, kunt u ervoor kiezen om een matras te nemen met meer springveren, zoals onze Colorado 500. Op deze manier heeft u een bed met een hoger draagvermogen, maar behoudt u de soepele ondersteuning van de France. De combinatie met de Colorado 500 is geschikt voor mensen tot 120 kilo. Bent u zwaarder, kunt u kiezen voor Hotelbed Cambridge met de sterkere matras. De ondersteuning die de Polibox London in de Cambridge biedt is namelijk steviger.

Hotelbed Cambridge

Stevig en rustig
Hotelbed Cambridge is een combinatie van de Polibox Wenen en de Pocketveringmatras Colorado 350. Cambridge is de stevigste van de 4 typen hotelbedden en zorgt voor goede ondersteuning en een rustige ligging. Het type vering van de combinatie zorgt dat het comfort van dit bed het best tot zijn recht komt bij mensen tot 110 kilo. Als u zwaarder bent, kunt u ervoor kiezen om een matras te nemen met meer springveren, zoals onze Colorado 500. Op deze manier heeft u een bed met een hoger draagvermogen. De combinatie met de Colorado 500 is geschikt voor mensen tot 130 kilo. Bent u zwaarder, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies. Dit hotelbed is ook voor zeer scherpe meerprijs tot op de centimeter nauwkeurig op maat te bestellen.

Hotelbed Harvard

Verend
Hotelbed Harvard is een combinatie van de Bonellbox France en de Bonnellmatras Berlin. De Harvard is het meest verende bed doordat zowel de boxspring als de matras de sterk verende bonnellkern hebben. Dit is het typische hotelbed. Het type vering van de combinatie zorgt dat het comfort van dit bed het best tot zijn recht komt bij mensen tot 90 kilo. Als u zwaarder bent, is Hotelbed Princeton waarschijnlijk meer voor u geschikt. De veren zorgen dan voor een steviger, rustiger ligcomfort waar u minder in wegzakt.

Hotelbed Oxford

Verende ligging met stevige ondersteuning
Hotelbed Oxford is een combinatie van Polibox Wenen en de Bonnellmatras Berlin. Oxford zorgt voor een verend ligcomfort met een stevige ondersteuning. Het type vering van de combinatie zorgt dat het comfort van dit bed het best tot zijn recht komt bij mensen tot 80 kilo. Als u zwaarder bent, maar wel graag op een verend bed slaapt, is Hotelbed Harvard meer voor u geschikt. U kunt uw tweepersoons hotelbed bestellen met één tweepersoons matras. Gaat uw voorkeur uit naar 2 (verschillende) éénpersoons matrassen, dan is dit zonder meerprijs ook mogelijk.

En dan wilt u ook zo’n lekker hotelbed thuis

Heerlijk genieten van een paar dagen weg en heerlijk geslapen in uw hotel? Dan heeft u zeer waarschijnlijk op een goed hotelbed geslapen. Want in de meeste hotels weet men al jaren hoe het hoort en wordt er geïnvesteerd in goede bedden.

Verschil tussen een hotelbed en een complete boxspringcombinatie

En dan komt u thuis en stelt u vast dat uw bed thuis ook wel aan vervanging toe is. Stelt u zich voor dat u elke dag wakker wordt in een comfortabel hotelbed. Dat gevoel bezorgen de hotelbedden van Boxspring.nl u. Ze zijn een vereenvoudigde variatie van een complete boxspringset, maar bieden u hetzelfde slaapcomfort. De extra accessoires zoals een hoofdbord en/of topmatras zijn bij een hotelbed dan ook niet standaard inbegrepen. De basisprijs van een hotelbed is hierdoor voordeliger dan die van een complete boxspringset en is naar eigen wens uit te breiden met diverse opties.

De keuze uit vele typen Hotel Boxsprings

Boxspring.nl heeft een ruim assortiment hotel boxsprings en -matrassen. Door de keuze uit verschillende hotel boxsprings en bijbehorende matrassen is er, ongeacht uw lengte, gewicht of persoonlijke voorkeur voor stevigheid en vering, altijd een ideaal bed voor u. Bovendien kunt u door de keuze uit verschillende pootjes, stoffen en kleuren uw bed helemaal ‘customizen’ (eigen maken).

De opties waaruit u kunt kiezen

  • Type hotelbed + uitleg
  • Lengte en breedte van uw boxspring
  • Stof- en kleurkeuze van uw boxspring bekleding
  • Comfort / hardheid van uw hotelbed
  • Extra accessoires, zoals een topmatras

Snelle levertijd door Nederlands fabrikaat

Uw bed wordt op maat voor u gemaakt. Wij leveren direct vanuit onze Nederlandse fabrieken waardoor u profiteert van de laagste prijs en de snelste levertijd. Een hotelbed van Boxspring.nl heeft u vaak al binnen 14 dagen in huis!

Hotelbed kopen

Een hotelbed kopen kunt u dus het beste bij een complete boxspring leverancier, die alles in huis heeft. In feite wordt uw bed zo helemaal op u afgestemd, waardoor het als een bed op maat lijkt. Bovendien is het ook mogelijk om tijdens het koopproces om online /offline advies in te winnen.

Persoonlijk advies in onze showroom

U kunt uw hotelbed kopen op onze website, maar ook in onze showroom waar alle varianten aanwezig zijn. Wilt u graag een keer een afspraak maken? Klik dan HIER!


Bezoek onze showroom


Heeft u uw boxspring gevonden maar wil u vooraf toch ervaren hoe heerlijk u zult slapen? Kom dan langs in onze showroom.


Showroom Kaatsheuvel (NB)
Boxspring.nl
Luxemburgstraat 5
5171 PK Kaatsheuvel


Door het Coronavirus is onze showroom alleen op afspraak te bezoeken.


Bel ons 088-3322333 of klik  hier  om zelf uw afspraak te maken


Klik hier voor ons 'Coronavirus Statement'


7 zekerheden Boxspring.NL


Kwaliteitsproducten voor een eerlijke prijs, daar staan wij voor!

Daarom profiteert u bij ons altijd van de volgende 7 zekerheden: 

 

- Ruim 30 jaar kennis en ervaring

- Scherpe prijzen

- Goede Kwaliteit

- Eerlijk en goed advies

- Degelijke garantie

- Snelle levertijden

- Grote en kleine orders mogelijk


Snelle en veilige levering


Onze chauffeurs bezorgen uw bed veilig, schoon en op de afgesproken tijd bij u thuis. U profiteert van snelle levertijden in Nederland, België en Duitsland.Beschikbare betaalmethoden:

betaalmogelijkheden


Waardering Trustpilot 4.9


Wij gaan voor topkwaliteit en uitstekende service. Onze klanten beoordelen ons met een zéér hoge 4.9 uit 5.0


Zo'n score is prachtig maar schept verwachtingen en dus ook verplichtingen van ons naar u, als klant.


Wij nodigen u uit uw ervaringen met ons te delen. Zo blijven wij ons verbeteren!

*

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Wacht a.u.b...