Bezoek onze showroom

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom en wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.
U krijgt uitgebreide uitleg en we laten u kennismaken met het zeer ruime aanbod meubelstoffen, kleuren en opties.
Een bezoek aan onze showroom is dus altijd aan te bevelen.

Maak een afspraak

Showroom in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel is een bron van ambachtelijkheid en ondernemerschap. De regio was ooit bekend om zijn bruisende schoenindustrie, die zijn sporen heeft nagelaten. Ook is Kaatsheuvel het hart van de Nederlandse Keukenindustrie.

Wij ontvangen u graag in onze showroom om onze 35 jaar kennis en ervaring met u te delen en samen met u uw ideale boxspring te vinden. Tot ziens in onze showroom, de koffie staat voor u klaar!

Bekijk alle boxsprings

Een boxspring voor iedereen

Of u nu een Hotelbed zoekt of een complete boxspringset. We hebben voor u een boxspring die bij u past.

In onze showroom staan diverse opstellingen waarop u kunt proefliggen. Wij helpen op basis van uw wensen, slaapgewoontes, lichaamslengte en -gewicht aan de juiste boxspring en matras.

Wilt u er dan nog even over nadenken? Prima, dan krijgt u van ons een offerte mee en beslist u op uw gemak.

Onze missie

Het klinkt misschien cliché, maar wij zijn pas echt tevreden als u dat ook bent.

Dus zijn wij er voor u op elk moment. Bij het advies - Bij de aankoop - Tijdens de productie - Bij het plannen - Bij de levering - En ook als u al even op het bed geslapen heeft kunt u bij ons terecht met vragen en eventuele opmerkingen. We leren van onze fouten en lossen ze ook graag voor u en voor onszelf op.

Langskomen in onze Showroom?

Maak een afspraak.

Heeft u uw boxspring gevonden maar wilt u vooraf toch ervaren hoe heerlijk u zult slapen? Kom dan langs in onze showroom.

Maak hier uw afspraak.

Showroom Kaatsheuvel (NB)
Boxspring.nl
Luxemburgstraat 5
5171 PK Kaatsheuvel

Openingstijden showroom:
Maandag t/m donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-16:00
Zaterdag en Zondag gesloten.

Maak online een afspraak

Reviews

A. Dalarslan
1 april 2023
5 out of five star rating on Trustpilot
Uitstekende service
Gisteren zijn de bestelde boxsprings geleverd, de bezorger was erg vriendelijk en heeft de bedden zelfs naar boven gebracht. Bedden zien er mooi uit en zijn van goede kwaliteit, mijn dochtertjes hebben heerlijk geslapen. Een tweede bestelling is onderweg want mijn oudste dochter wil nu ook graag een boxspring en deze koop ik uiteraard weer bij boxspring.nl. Ik ben telefonisch vriendelijk te woord gestaan toen ik vragen had, en beveel het zeker aan om uw bed bij dit bedrijf te kopen.
B. Sijtsma
27 maart 2023
5 out of five star rating on Trustpilot
Goede service
Heel goed geadviseerd nadat ik mijn bestelling had gedaan. Vriendelijke en professionele medewerker die goed meedacht. Snelle levering en keurig verpakt.
A. Hiemstra
6 maart 2023
5 out of five star rating on Trustpilot
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, ik was verbaasd toen ik na 2 weken al bericht kreeg dat het bed uit de fabriek gekomen was en geleverd kon worden. Afspraak gemaakt en geleverd. Was super geregeld. Mijn zoon is erg blij met zijn bed en komt er bijna niet uit, haha.