Wat is een hotelbed?

Waarom zijn hotelbedden zo populair?

Een hotelbed is een boxspring voorzien van een matras. In hotels wordt veel gewerkt met boxsprings in verband met de ventilatie en dus hygiëne. De binnenveringmatras of pocketveringmatras die meestal daarop geplaatst wordt is zo populair omdat het voor een breed publiek geschikt is.

hotelbed uitleg

Omdat het hotelbed een zeer veel verkocht product is bij Boxspring.NL hebben wij een uitlegpagina gemaakt, om nog wat dieper in te gaan op deze heerlijke boxspringcombinaties.

Bent u op zoek naar een Hotelbed of wilt u weten wat het precies inhoudt? Zie hieronder de uitleg van de 4 modellen met ieder een ander type ligcomfort:

Hotelbed PRINCETON

Rustige ligging met soepele ondersteuning

Hotelbed Princeton is een combinatie van de Bonnellbox France en de Pocketveringmatras Colorado. Princeton heeft door de matras een stevige, rustige ligging, maar met de verende boxspring wordt er toch een soepele ondersteuning gecreëerd. Het type vering van de combinatie zorgt dat het comfort van dit bede het best tot zijn recht komt bij mensen tot 100 kilo. Als u zwaarder bent, kunt u ervoor kiezen om een matras te nemen met meer veren, zoals onze Colorado Extra Stevig (H4). Op deze manier heeft u een bed met een hoger draagvermogen, maar behoudt u de soepele ondersteuning van de France. De combinatie met de Colorado Extra Stevig (H4) is geschikt voor mensen tot 120 kilo. Bent u zwaarder, kunt u kiezen voor Hotelbed Cambridge met de sterkere matras. De ondersteuning die de Poliboxspring Wenen in de Cambridge biedt is namelijk steviger. Bekijk hier de Princeton.

Hotelbed CAMBRIDGE

Rustige ligging met stevige ondersteuning

Hotelbed Cambridge is een combinatie van de Poliboxspring Wenen en de Pocketveringmatras Colorado. Cambridge is de stevigste van de 4 typen hotelbedden en zorgt voor een stevige ondersteuning en een rustige ligging. Het type vering van de combinatie zorgt dat het comfort van dit bed het best tot zijn recht komt bij mensen tot 110 kilo. Als u zwaarder bent, kunt u ervoor kiezen om een matras te nemen met meer veren, zoals onze Colorado Extra Stevig (H4). Op deze manier heeft u een bed met een hoger draagvermogen. De Combinatie met de Colorado Extra Stevig (H4) is geschikt voor mensen tot 130 kilo. Bent zwaarder, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies. Bekijk hier de Cambridge.

Hotelbed HARVARD

Verend

Hotelbed Harvard is een combinatie van de Bonnellbox France en de Bonnellmatras Gent. De Harvard is het meest verende bed doordat zowel de boxspring als de matras de sterk verende bonnellkern hebben. Dit is het typische hotelbed. Het type vering van de combinatie zorgt dat het comfort van dit bed het best tot zijn recht komt bij mensen tot 90 kilo. Als u zwaarder bent, is Hotelbed Princeton waarschijnlijk meer voor u geschikt. De veren zorgen dan voor een steviger en rustiger ligcomfort waar u minder in wegzakt. Bekijk hier de Harvard

Hotelbed OXFORD

Verende ligging met stevige ondersteuning

Hotelbed Oxford is een combinatie van de Poliboxspring Wenen en de Bonnellmatras Gent. Oxford zorgt voor een verend ligcomfort met een stevige ondersteuning. Het type vering van de combinatie zorgt dat het comfort van dit bed het best tot zijn recht komt bij mensen tot 80 kilo. Als u zwaarder bent, maar wel graag op een verend bed slaap, is Hotelbed Harvard meer voor u geschikt. Bekijk hier de Oxford.

Extra opties:

Wilt u uw hotelbed uitbreiden met een mooi hoofdbord en/of topmatras? Dat kan, deze opties zijn tevens los bij te bestellen. Klik hier voor ons assortiment hoofdborden en klik hier voor ons assortiment topmatrassen.