Projecta Plus matras- en kussenbescherming, afwasbaar en incontinentiebestendige matrassen en kussens

Al ruim 15 jaar maken wij in onze eigen organisatie waterdichte matrasbeschermers en kussenhoezen van een speciale stof. Wij hebben deze stof samen met de producent ontwikkeld en Projecta Plus genoemd. 

Wat is Projecta Plus

Dit is een elastisch weefsel / doek voorzien van een speciale coating op basis van polyurethaan (afgekort: PU). Deze coating heeft bijzondere eigenschappen. Zo is het waterafstotend, urinebestendig, wasbaar, afwasbaar, ademend, antibacterieel, geurabsorberend, brandvertragend, elastisch, geurvrij, incontinentiebestendig, kookwasbaar, etc.
Met deze waterdichte matrasbeschermers en kussenshoezen is uw bed altijd optimaal beschermd en hygiënisch.

Comfort

Omdat de coating zelf elastisch is en ook het doek waarop de coating is aangebracht elastisch is (het is een gebreid weefsel) biedt het een zeer hoog ligcomfort. U kunt dus eenvoudig uw matras of kussen voorzien van deze hoezen zonder dat het comfort verminderd.

Ademend

De coating heeft ademende eigenschappen en is dampdoorlaatbaar, maar omdat het een hoge 'waterkolom' heeft laat het geen vloeistoffen door. Door de ademende eigenschappen ligt u niet te zweten op uw matras.

Brandvertragend

Projecta Plus is zeer geschikt voor gebruik in (zorg)instellingen en de recreatiebranche. Omdat hier vaak naar brandvertragende stoffen wordt gevraagd is Projecta Plus standaard brandvertragend gemaakt. Het voldoet aan de strenge internationale test BS5852 Crib-7.

Beschikbaarheid

Projecta Plus wordt door ons in 4 kleuren op de markt gebracht. Beige, Antraciet, Blauw & Groen. Deze stof ligt altijd ruim bij ons op voorraad zodat wij veel en snel kunnen produceren. Levertijden zijn kort omdat wij het in eigen atelier in Nederland maken.

Toepassing

Projecta Plus kunt u als losse hoezen voor uw matrassen of kussens bestellen, maar u kunt ook complete matrassen bestellen die voorzien zijn van deze matrashoezen.

   

Privé gebruik

Mocht u deze waterdichte matras- of kussenhoezen voor bij u thuis of voor een familielid willen bestellen dan klikt u hier en bestelt u eenvoudig en snel bij Boxspring.nl

Zakelijk gebruik

Bent u zakelijk geïnteresseerd in Projecta Plus dan kunt u bij ons zusterbedrijf Uw Bed Professional terecht en doen wij graag voor uw organisatie een passend voorstel.

Incontinentie bestendige hoezen

Projecta Plus is de bescherming bij bedplassen of incontinentie. Uw matrassen zijn optimaal beschermd bij licht en zwaar urineverlies. Indien u uw matrassen met onze hoezen beschermd heeft u in een handomdraai de boel weer schoon. Met een normaal huishoudsopje maakt u de matras meteen weer schoon. Door de antibacteriële werking van de coating blijven er geen onaangename geurtjes achter, nadat u de matras gereinigd heeft. 

Met deze hoezen maakt u van uw bestaande matras eenvoudig een incontinentiematras. Deze hoezen en matrassen worden ook in de thuiszorg als zorgmatras ingezet. U heeft altijd een goede bescherming bij incontinentie.

Voordelen van een waterdichte matrashoes - Projecta Plus